Rabu, 19 November 2014

Travel Pillow for Baby A

Done siapkan DIY  kedua yang sebenarnya tak plan pon. This is travel pillow to accompany last DIY i.e travel pillow. Macam best je fabric minky dot ni...ada lebih jalan lah project lain :)


Match kan between these two hihihihi...anyway macam kecik pulak bantal ni..tak pe la anak..jikalau kepala kau besar, kau buat nyot nyot sudah...hihihihi...

By the way, tak add apa-apa accessories to the pillow sebab rasa macam semak pulak kalau nak mix and match. So all out hanya minky dot fabric sahaja :)


Filler for this pillow is fiber fill. I love kekabu so much tapi malas bab nak jaga. Ye lah, kekabu kan kena sentiasa jemur kasi buang hama and nak kasi dia fluffy. Bila malas, kita ganti dengan fiber fill macam di bawah itu. Supplier for this filler is here and murah sangat tau.... Hanya RM16 sekilo..dah la tuh..rupanya orang Putrajaya je pun..dekat lah dengan ku untuk next project :)


What's next? Macam kena jahit baju pilah kasi siap dulu before buat benda lain.. sama ada fluffy toys or nursing cover... wish me luck eh..

ps: daddy now is an anti-germs freak --.--

xoxo
M

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...